Benvingut /Benvinguda

Acabes d'entrar al blog d'una brigada de solidaritat amb Cuba formada principalment per joves de Gramenet del Besòs amb la intenció de conèixer de primera mà quina és la realitat de Cuba i donar-la a conèixer a la nostra ciutat.

diumenge, 28 de març del 2010

Agredit solidari amb Cuba

Ahir, 27 de març de 2010 cubans contrarevolucionaris recolzats pels partits conservadors PP, Convergència i Ciutadans van concentrar-se davant del consolat en favor de les Damas de Blanco. Durant aquesta concentració va haver-hi presencia de solidaris amb Cuba, que de forma pacífica i sense interrompre la seva concentració fèiem acte de presencia.

Un solidari amb Cuba que venia a concentrar-se va ser agredit quan va ensenyar una bandera comunista als contrarevolucionaris durant el parlament de José Domingo Domingo, parlamentari del grup Mixt i ex-membre de Ciutadans.



Cal recordar que les Damas de Blanco cubanes són les dones dels presos per raons de mercenarisme, delicte a qualsevol país del món. Aquestes dones són finançades per capital estranger per realitzar actes subversius a Cuba. Cadascun dels seus actes han d'anar escortades per la policia perquè creen gran rebuig social.


Aquí tenim vídeo del moment de l'agressió i vídeo de les Damas de Blanco a Cuba.





cubainformacion.tv

Video en que les Damas de Blanco reconeixen rebre finançament d'un TERRORISTA.


cubainformacion.tv