Benvingut /Benvinguda

Acabes d'entrar al blog d'una brigada de solidaritat amb Cuba formada principalment per joves de Gramenet del Besòs amb la intenció de conèixer de primera mà quina és la realitat de Cuba i donar-la a conèixer a la nostra ciutat.

dimarts, 25 de maig del 2010

ACTE A LA UAB



Davant la ferotge campanya política i mediàtica contra Cuba, des de fa un temps la plataforma unitària Defensem Cuba està duent a terme diverses campanyes per tal d'explicar la realitat cubana i mostrar la seva solidaritat i recolzament a la Revolució.

Una d'aquestes campanyes se centra en el rebuig a la Posició Comú Europea sobre Cuba (96/697/PESC), aprovada el 2 de desembre de 1996 pel Consell Europeu i que suposa un alineament amb el bloqueig comercial, econòmic i financer que els Estats Units mantenen contra l’illa.

Un bloqueig que, any rere any, és condemnat a l'ONU per 184 països i defensat tan sols per 4.D'aquesta manera des de la campanya unitària de Defensem Cuba, la Brigada Julio Antonio Mella, amb la col·laboració del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), volem convidar-vos a aquest acte en defensa de Cuba, on és tractara la posició comú europea i l'actualitat que envolta aquests dies al país caribeny.

L'acte gaudirà de la presència de:

Yodenis Guirola -- Professor cubà de la UB
Iraida Guerrero Zúñiga -- Cònsol General de la República de Cuba a Barcelona
Pedro López Trigo -- Assaltant al Cuartel Moncada i guerriller revolucionari