Benvingut /Benvinguda

Acabes d'entrar al blog d'una brigada de solidaritat amb Cuba formada principalment per joves de Gramenet del Besòs amb la intenció de conèixer de primera mà quina és la realitat de Cuba i donar-la a conèixer a la nostra ciutat.

dimecres, 5 de març del 2008

CONFERÈNCIA AMB TREBALLADORS SOCIALS

El dilluns 3 de març la Brigada Julio Antonio Mella va realitzar, junt amb les brigades de solidaritat amb Cuba de Badalona i Guinardó, una conferencia tiulada "La Batalla de les Idees : el treball social a Cuba". Els treballadors socials ens explicaren que és la Batalla de les idees i de quina manera s'està duent a terme a Cuba basant-se amb el paper dels Treballadors Socials en aquesta batalla.
L'acte es va realitzar al CRJ Mas Fonollar i van assistir-hi una setantena de persones, que després de la conferència varen gaudir d'un "pica pica" (o refrigeri com li diuen a Cuba) gentilesa del Casal d'Amistat amb Cuba de Santa Coloma de Gramenet "José Sanchez".
Gramenet del Besòs TV va enregistrar l'acte, així doncs breument es reproduirà una part d'aquest a la televisió digital de la ciutat (mireu enllaços de la ciutat).