Benvingut /Benvinguda

Acabes d'entrar al blog d'una brigada de solidaritat amb Cuba formada principalment per joves de Gramenet del Besòs amb la intenció de conèixer de primera mà quina és la realitat de Cuba i donar-la a conèixer a la nostra ciutat.

dilluns, 25 de maig del 2009

En motiu del seu 12è aniversari, l'Assemblea de Joves Gramenet del Besòs (AJGB) ha convidat a vàries organitzacions de la ciutat per realitzar actes en conjunt. Entre aquestes organitzacions ens trobem la Brigada Julio Antonio Mella. L'acte que realitzarem serà una Jornada de confluència entre brigades catalanes de solidaritat.

Així doncs, estem convidant a totes les brigades de solidaritat que coneixem per trobar-nos el proper dia 20 de juny, a partir de les 18h al Casal d’Amistat amb Cuba José Sánchez (c/Santiago Rossinyol, 53. Santa Coloma de Gramenet) per celebrar l'aniversari de l'AJGB amb una trobada de brigades.
Aquesta trobada sorgeix també de la voluntat que tenim d’establir contacte amb diferents brigades per poder teixir vincles que ens puguin ajudar a treballar conjuntament, així com per enriquir-nos personalment amb l’intercanvi d’experiències.
El motiu que ens porta a aquesta iniciativa de coordinació l’entenem com un pas més en el nostre compromís internacionalista, essent evident per a nosaltres que el treball de totes i tots serà més eficient si agrupem el màxim d’esforços, si treballem units i unides.

Gràcies a l'Assemblea de Joves Gramenet del Besòs tindrem una primera trobada on podrem xerrar dels nostres projectes ja engegats i extreure’n idees de coses que es poden fer plegats en un futur.
A més, podrem aprofundir el nostre coneixement sobre l’Alternativa Bolivariana per Amèrica Llatina i el Carib (ALBA), gràcies a la col·laboració d'un company cubà resident a Catalunya i membre de la Brigada de cubans i cubanes en defensa de la revolució a Barcelona.
La Jornada de confluència i coordinació entre Brigades Catalanes tindrà el següent horari:
- 17:30h – 19:00h. Conferència sobre l’ALBA.
- 19:00h – 19:30h. Descans.
- 19:30h – 21:00h. Possibles vies de coordinació i intercanvi d’experiències.
- 21:30h – 24:00h. Sopar.

Si tu formes part d'una brigada de solidaritat amb qualsevol indret esperem que ens poguem trobar el dia 20.

LA SOLIDARITAT ÉS LA TENDRESA DELS POBLES

Per veure el programa de l'aniversari de l'AJGB visiteu http://lskrida.wordpress.com/ o http://www.ara-santacoloma.com/